تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

تمامی فایل ها با تخفیف ویژه در سایت قرار میگیرد. در ضمن برخی محصولات سایت در جمعه با تخفیف 80 درصدی ارائه میشود ...


دسته بندی سایت

پیوند ها

نظرسنجی سایت

بنظر شما دوستان گرامی چه مطالبی در سایت قرار داده شود ؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 77
  • بازدید دیروز : 183
  • بازدید کل : 429540

بررسی برق شرکت گمگ ماکارون


بررسی برق شرکت گمگ ماکارون

فصل اول

مقدمه :

توسعه صنعتي و شكوفايي اقتصادي كشور ، جزء لاينفك يكديگر خصوصاً در جوامع روبه رشد مي باشند . كه در اثر تشكيل كارخانجات ، خصوصاً توسعه شبكه تعاون كشور بوجود خواهد آمد .

جذب نقدينگي در دست مردم از طريق هدايت آن به سمت شركتهاي تعاوني توليدي مهمترين گام در راه خود كفايي يك كشور در حال توسعه مي باشد .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تاريخچه :

 

شركت تعاوني و توليدي ماكاروني ساقه با نام تجاري گمك ماكارون درسال 1376 در اداره ثبت شهرستان ايذه به ثبت رسيده است كه مديريت اين شركت پس از دو سال موفق به دريافت مجوز ساخت و ساز گرديد و در ابتداي سال 79 كار ساخت و ساز را با مشاركت بانك تجارت شروع كرده و در شهريور ماه سال 1382 به صورت آزمايشي توليد خود را آغاز نموده و هم اكنون وارد چرخه توليد شده و در حال توسعه مي باشد

 

هدف از تشكيل اين واحد توليدي ايجاد اشتغال براي جوانان در يك منطقه محروم ، توسعه صنعت كشور در جهت امر خود كفايي ، جذب سرمايه در قالب تشكيل تعاوني و برآورده كردن قسمت كوچكي از نيازهاي مصرفي جامعه

شركت تعاوني و توليدي ساقه (گمك ماكارون ) در ابتداي تأسيس داراي يك خط توليد بوده و هم اكنون با توجه به درخواست نياز مصرف كنندگان خط توليد به دو عدد رسيده است اكثر كارخانجات توليدي تازه تأسيس پيشرفت آنان بستگي به گذشت زمان دارد كه هر چه كاركرد كارخانه طولاني تر شود موفقيت آنان از نظر تجاري و اقتصادي بهتر خواهد شد علت آن است كه مارك اجناس توليد شده بايد مدت زيادي طول بكشد تا در بين مردم شناخته شود .

 

 

تعداد اعضاي شركت :

 

تعداد اعضاي شركت 12 نفر مي باشند كه شامل مدير عامل و شامل سهامداران مي باشند

تعداد پرسنل شركت :

تعداد پرسنل شركت 14 نفر مي باشند كه عبارتند از : 1 نفر مرد و 13 نفر زن

1 نفر مسئول فني

1 نفر مسئول آزمايشگاه

3 نفر در قسمت توليد

1 نفر در قسمت برش

4 نفر در قسمت بسته بندي

2 نفر درقسمت پرس

1 نفر در قسمت انبار آرد

1 نفر نگهبان

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل دوم

 

 

 

 

 

 

 

فصل دوم :

مراحل توليد ماكاراني :

مرحله اول : قسمت انبار

انبار داري ظرفيت 12 تن آرد مي باشد و نيز شامل يك الك برقي مي باشد كه اين الك برقي داراي يك موتور تك فاز با تعدادي چرخدنده مي باشد كه باعث لرزش الك مي شود و وظيفه ان گرفتن مواد زايد موجود در ارد مي باشد سپس آرد وارد سيلو مي شود و از آنجا به وسيله مارپيچ هايي كه روي آن قرار دارد وارد دستگاه خمير گير مي شود .

مرحله دوم قسمت توليد :

اين قسمت شامل يك خمير گير مي باشد كه رنگ مخصوص ماكاروني ( بتا كاروتن ) و آرد گرفته شده از قسمت انبار را با آبي كه از طريق يك پمپ كه به صورت اتوماتيك عمل مي كند وارد خمير گير مي شود مخلوط مي شود و به وسيله مار پيچ داخل خميرگير به هم مي خورد . پس از آماده شدن خمير از طريق 3 سليندر كه توسط 3 موتور پر قدرت 3 فاز به چرخش در مي آيند و خمير توليد شده را به سمت قالب هاي مخصوص هدايت مي كند و قبل از خارج شدن خمير از قالب ها به وسيله پمپ واكيوم هواي خمير گرفته مي شود در نتيجه ما كاراني رنگ زرد به خود گرفته و از قالب ها خارج مي شود كه پس از خروج از قالب ها ماكاروني توسط يك قيچي برقي در اندازه هاي يكسان برش داده مي شود و آنها را روي ني هاي مخصوص مي ريزند و ني ها را روي چرخ هاي حامل مي گذارند و وقتي چرخ ها پر شد به داخل گرمخانه مي برند قسمت هاي زائد ماكاروني توسط يك پمپ ( مكش ) كه زير قيچي برقي قرار دارد به بيرون منتقل مي شود .

 

مرحله سوم گرمخانه ها :

 

پس از انتقال ماكاروني به گرمخانه ، فن داخل گرمخانه روشن مي شود و وقتي ظرفيت داخل گرمخانه ها تكميل شد به مدت 48 ساعت ماكاروني داخل گرمخانه مي ماند تا با استفاده از هواي گرم خشك شود كه اين هواي گرم در قسمت سوخت كد شامل يك مشعل مي باشد كه سوخت آن گازئيل آب مو جود در ديگ بخار گرم مي شود و آب گرم شده توسط لو له هاي به اتاق هاي گرم خانه ها منتقل مي شود و تبديل به بخار مي شود تو ليد مي شود و پس از خوشك شدن ما كاراني يك سالن منتقل مي شود تا كاملأ سرد شود .

مر حله چهارم : برش و بسته بندي ماكاراني

پس از سرد شدن ما كاراني ،آنهارا به اتاق برش منتقل مي كنند كه درآنجا ماكاروني ها را توسط دستگاه برش به اندازهاي منا سب برش مي زنند و پس به سالن بسته بندي منتقل مي كنند و ما كاراني هارا به مقدار تعين شدۀ استاندار درون سلفون هاي مخصوص مي ريزند و سپس به قسمت پرسانتقال داده پرس مي شوند و آنها را به صورت بسته هاي 10تاي ويا 20 تايي آماده مي كنند سپس در سالن مخصوص انبار مي شوند وآماده براي انتقال به با زار و مصرف مشتري مي باشد

  

فصل سوم

سيستم برق كارخانه :

 

برق فشار قوي از شبكه به ترانس 3 فاز 100 كيلو وات با جريان 200 آمپر از نوع روغني وارد مي شود . كه اين ترانس بروي 2 پايه بتوني از نوع توپر نصب شده است . دليل استفاده از پايه هاي بتني از نوع توپر اين است كه اين پايه نسبت به پايه هاي چوبي سنگين تر بوده و از نظر مكانيكي بسيار قوي بوده و عمر طولاني تري دارد . سپس از ترانس 3 فاز و يك نول خارج مي شود كه سيم نول آن در درون يك لوله قرار داده و زمين مي شود و 3 سيم فاز آن به قسمت تابلو كنتورها داده مي شود . تابلو كنتورها شامل 2 كنتور اكتيو و رآكتيو و 3 فاز مي باشند و وظيفه آنها اندازه گيري توان حقيقي مشتركين بر حسب كيلو وات ساعت توسط كنتور اكتيو و اندازه گيري بار آكتيو مصرف كنندگان توسط كنتور آكتيو مي باشد .

سپس برق 3 فاز از كنتورها وارد جعبه تقسيم مي شود . و در جعبه تقسيم منشعب مي شود سپس انشعابات آن به قسمت هاي مختلف كارخانه فرستاده مي شود .


مبلغ واقعی 26,000 تومان    50% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 13,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 289

مطالب تصادفی

  • پروژه مرگبار
  • دانلود سوالات استخدامی آموزش و پرورش (به همراه پاسخ نامه کامل
  • مزایا و معایب استفاده از روش قالب لغزنده عمودی
  • مروری بر ریشه‌های مسئله‌ی فلسطین 30 ص
  • سمينار كارشناسي ارشد (عمران) 197 ص

خراسان جنوبی شهرستان قاینات

تمامی محصولات ما با قیمت بسیار مناسب در سایت قرار میگیرد.